MónTerrassa
Un ferit per arma blanca en una discussió a Terrassa
  • CA

Una persona va resultar ferida per arma blanca en una discussió al barri de Ca n’Anglada de Terrassa ahir dijous a la tarda. Un grup de persones estava causant inseguretat a la via pública i arran de la discussió, una d’elles va ferir-ne una altra amb l’arma. La Policia Municipal de Terrassa va detenir tres persones per l’agressió, a més de requisar l’arma.

Els fets van tenir lloc quan passaven pocs minuts d’un quart de vuit de la tarda al carrer de Sant Cosme, al barri de Ca n’Anglada de Terrassa. La Policia Municipal de Terrassa va rebre un avís per diverses persones que estaven causant inseguretat a la via pública i diversos indicatius de la Policia Local van dirigir-se fins al lloc indicat. Fins al lloc també van acudir Mossos d’Esquadra.

Tres detinguts per l’agressió amb arma blanca

Quan els agents van arribar, van comprovar que, efectivament, un grup de persones s’estava discutint i causant inseguretat al carrer. Va ser llavors quan es van adonar que una d’elles havia resultat ferida per arma blanca. Així doncs, els agents van detenir tres persones per agressió i també van requisar un arma blanca.

Robatori amb violència a la plaça del Triomf de Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa també va detenir ahir dijous una altra persona per robatori amb violència a un supermercat ubicat a la plaça del Triomf, al barri de Sant Pere de Terrassa. Els agents van rebre un avís del 112 quan passaven alguns minuts d’un quart de nou del vespre avisant que es necessitava presència policial per un possible furt. Van acudir ràpidament fins al lloc dels fets, on van comprovar que la dona havia furtat diversos productes per un valor de 23,8 euros. Tot això, escometent i amenaçant un dels treballadors, motiu pel qual va quedar detinguda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa