MónTerrassa
Robatori a ple dia en una botiga de roba al carrer Font Vella
  • CA

Nou robatori al carrer de la Font Vella de Terrassa. Els fets han tingut lloc aquest diumenge a la tarda a la botiga de roba Núria Penina, ubicada al número 92. Els lladres han entrat a l’establiment trencant la porta de vidre de l’entrada i s’han endut els diners en metàl·lic de la caixa. Tot i que el robatori s’ha dut a terme a plena llum del dia i a ple centre de la ciutat, la responsable de l’establiment explica a Món Terrassa que sorprenentment cap persona va ser testimoni dels fets ni va veure res sospitós.

Els fets van tenir lloc prop de dos quarts de sis de la tarda. Com és habitual els diumenges, la botiga estava tancada i no hi havia ningú dins del local. Els lladres van aixecar la porta de ferro, van rebentar la porta de seguretat de vidre de l’interior, i van entrar ràpidament per endur-se els diners en metàl·lic de la caixa. De moment no consta que s’hagin endut cap peça de roba.

La responsable de l’establiment explica que l’alarma va sonar quan els lladres van entrar per la porta, i amb tan sols dos minuts, ella ja estava al local. Quan va arribar, ja hi havia la Policia Municipal de Terrassa, però els lladres ja havien marxat, el que es tradueix en que els autors del robatori van actuar molt ràpid. Com que cap persona va veure res, de moment es desconeixen quantes persones haurien estat involucrades en aquest furt i amb quin objecte o de quina manera haurien trencat la porta de vidre.

Afortunadament, la botiga estava tancada i no hi havia ningú dins de l’establiment, el que significa que cap persona ha resultat ferida. La botiga romandrà oberta i continuarà amb la seva activitat habitual. S’arreglarà la porta d’entrada de vidra, que ha quedat completament destrossada, i de moment es reforçarà la persiana.

Els robatoris al carrer de la Font Vella no són cap novetat a Terrassa. No fa més d’un mes que uns lladres van intentar robar a l’estanc ubicat a la cantonada amb el carrer de Puig Novell, però en tallar la persiana d’entrada es van trobar amb una paret de maons que va evitar que es dugués a terme el furt.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa