MónTerrassa
Retiren uns vidres a punt de caure a la carretera de Montcada a Terrassa
  • CA

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van retirar uns vidres que estaven a punt de caure a la via pública a Terrassa ahir dimarts a la tarda. Es tractaven d’uns vidres d’una fàbrica situada a la carretera de Montcada, al barri del segle XX. Tot i que no van arribar a caure, els vidres suposaven un perill pels vianants, segons informen a Món Terrassa, així que es van haver de retirar per prevenció.

La intervenció va tenir lloc prop d’un quart de sis de la tarda d’ahir dimarts, 31 de gener, en una fàbrica ubicada a la carretera de Montcada, entre el carrer de Baldrich i el carrer de Topete, davant del Parc Central Segle XXI. Els Bombers de la Generalitat van rebre un avís i van activar ràpidament una dotació que es va dirigir fins al lloc.

En arribar, van comprovar que, efectivament, els vidres del local estaven a punt de caure. Enlloc d’assegurar-los, els Bombers els van acabar d’extreure per prevenció en una actuació que va durar més d’una hora.

Onze ferits en un incendi en una fàbrica a Terrassa

Onze treballadors van resultar ferits en un incendi en una fàbrica de Terrassa aquest passat dilluns dia 30 de gener al migdia. Concretament, es va incendiar una sitja plena de cacau en una empresa al carrer d’Albert Einstein, al polígon industrial de Santa Margarida, especialitzada en la fabricació de cacau en pols per a un ús industrial.

Fins al lloc s’hi van desplaçar cossos de Bombers, Serveis d’Emergència Mèdica (SEM) i cossos de seguretat, a qui l’empresa va agrair la seva “ràpida i eficaç intervenció”. Els ferits van ser atesos per inhalació de fum per al SEM, cinc dels quals van acabar sent traslladats a centres hospitalaris per al seu control i observació. Ja al vespre, tots els ferits van rebre l’alta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa