MónTerrassa
VIDEO | Rescaten un home a qui li havia caigut una pedra a l’esquena
  • CA

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rescatat un home que li havia caigut una pedra a l’esquena a primera hora d’aquesta tarda al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i de l’Obac. S’han dirigit fins al lloc amb helicòpter per dur a terme el rescat de muntanya. També s’hi han desplaçat els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM), que han traslladat l’home a un centre hospitalari.

Els fets han tingut lloc prop de les tres d’aquesta tarda de divendres. Un home que es trobava al Parc Natural, prop de Matadepera, ha resultat ferit quan li ha caigut una pedra a l’esquena i ha requerit assistència mèdica. En rebre l’avís, els Bombers de la Generalitat de Catalunya han activat el Grup d’Actuacions Especials (GRAE) que s’hi ha desplaçat amb un helicòpter.

Un cop allà, han rescatat l’home per tal que pogués ser atès pels Serveis d’Emergències Mèdiques. Posteriorment, l’han traslladat a un centre hospitalari.

Rescaten un conductor inconscient a la C-58 a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar aquest dimecres a Terrassa per un conductor indisposat a l’autopista C-58. Els fets van tenir lloc prop de dos quarts de dues del matí, concretament al punt quilomètric 23 de la C-48 en direcció Manresa. El conductor havia quedat inconscient al volant i estava aturat a una banda del voral de la via

Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i el SEM es van dirigir fins al lloc i van comprovar que, efectivament, hi havia una furgoneta aturada al voral i un home a dins. No es tractava de cap accident de trànsit, i l’home no estava ferit, però sí que estava inconscient.

Així doncs, els Bombers van dur a terme les tasques per fer una extracció d’urgències del conductor. Un cop fora del vehicle, l’home va recuperar parcialment la consciència, i posteriorment, el SEM el va traslladar en ambulància a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa