MónTerrassa
Rescaten un conductor inconscient a la C-58 a Terrassa
  • CA

Un conductor va quedar indisposat al volant mentre circulava en furgoneta per l’autopista C-58 al seu pas per Terrassa ahir al matí. L’incident va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya i els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM), que van trobar la furgoneta aturada al voral de l’autopista i el conductor inconscient a l’interior.

Els fets van tenir lloc prop de dos quarts de dues del matí, concretament al punt quilomètric 23 de la C-48 en direcció Manresa. El conductor havia quedat inconscient al volant i estava aturat a una banda del voral de la via. Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i el SEM es van dirigir fins al lloc i van comprovar que, efectivament, hi havia una furgoneta aturada al voral i un home a dins. No es tractava de cap accident de trànsit, i l’home no estava ferit, però sí que estava inconscient.

Així doncs, els Bombers van dur a terme les tasques per fer una extracció d’urgències del conductor. Un cop fora del vehicle, l’home va recuperar parcialment la consciència, i posteriorment, el SEM el va traslladar en ambulància a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Imatges d’un incendi a dos vehicles a Sant Pere Nord a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar a Terrassa el passat dimarts a la matinada en un incendi de vehicles. El foc va afectar dos cotxes que es trobaven estacionats a la rambla de Francesc Macià, entre el carrer de Mossèn Tatcher i el carrer de Frederich Mistral. Veïns i veïnes de la zona van poder enregistrar el moment de l’incendi en un vídeo.

Els fets van tenir lloc prop de la una de la matinada. En rebre l’avís, els Bombers de la Generalitat van activar una dotació que es va dirigir fins al lloc indicat ràpidament. L’actuació dels Bombers de la Generalitat va ser molt ràpida, segons apunten els veïns, i alcap de deu minuts ja s’havia apagat el foc. Tot i així, les flames ja havien afectat els dos vehicles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa