MónTerrassa
Rescaten una dona atrapada a l’ascensor de l’estació de Renfe a Terrassa
  • CA

Un dona va quedar atrapada a l’interior de l’ascensor de l’estació de tren de Rodalies Renfe de Terrassa ahir dijous a la nit. L’incidència va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que van realitzar les tasques per obrir les portes de l’ascensor i rescatar la dona.

Els fets van tenir lloc quan passaven alguns minuts de dos quarts de deu del vespre. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís concretament a les 21:36h i van activar una dotació que es va dirigir ràpidament fins al lloc. Quan van arribar a l’estació van comprovar que la dona s’havia quedat tancada a dins de l’ascensor, al vestíbul, i no podia sortir.

Van realitzar les tasques necessàries per fer una obertura de porta d’ascensor i la dona va poder sortir en bon estat. Les tasques van durar aproximadament 20 minuts. A les 22:06h, van donar per finalitzar el servei. Segons exposen, tot apunta que l’ascensor havia fallat per una possible avaria.

Un treballador ferit en caure d’una bastida a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van ser requerits ahir dijous per un treballador va resultar ferit en un accident laboral. L’home va caure des d’una bastida d’entre dos i tres metres d’alçada i presentava mal al turmell.

Els fets van tenir lloc prop de dos quarts de dues del matí (a les 13:30h) d’ahir dijous, alcarrer de Francesc Salvans, entre el carrer de l’Autonomia i el carrer Transversal. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís que l’home havia caigut de la bastida i van activar cinc dotacions que es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat, així com l’ambulància del SEM.

Un cop els Bombers van arribar, van observar que el treballador no estava atrapat. A més, l’ambulància ja estava al lloc i estava atenent l’home ferit. Així doncs, el servei dels Bombers va ser curt i va finalitzar al cap de 20 minuts. Exposen que tot apuntava a una possible fractura de peu.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jm a setembre 16, 2022 | 17:00
    Jm setembre 16, 2022 | 17:00
    Anar a Renfe es un exercici d’alt risc…i això que no hi ha trens

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa