MónTerrassa
Un treballador ferit en caure d’una bastida a Terrassa
  • CA

Un treballador ha resultat ferit en un accident laboral al barri de Sant Pere de Terrassa, ahir al matí. L’home va caure des d’una bastida d’entre dos i tres metres d’alçada i presentava mal al turmell, segons apunten els Bombers de la Generalitat a Catalunya a Món Terrassa. L’incident va mobilitzar cinc dotacions de Bombers de la Generalitat i els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els fets van tenir lloc prop de dos quarts de dues del matí (a les 13:30h) d’ahir dijous, al carrer de Francesc Salvans, entre el carrer de l’Autonomia i el carrer Transversal. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís que l’home havia caigut de la bastida i van activar cinc dotacions que es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat, així com l’ambulància del SEM.

Un cop van arribar, van observar que el treballador no estava atrapat. A més, l’ambulància ja estava al lloc i estava atenent l’home ferit. Així doncs, el servei dels Bombers va ser curt i va finalitzar al cap de 20 minuts. Exposen que tot apuntava a una possible fractura de peu.

Obertura de vivenda per una persona que havia caigut

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van ser requerits ahir al matí per realitzar una obertura de vivenda en un habitatge on una persona havia caigut. Els fets van tenir lloc a dos quarts de deu del matí al carrer d’Antoni Torrella, just a tocar de la rambla d’Ègara.

Els Bombers van rebre l’avís concretament a les 9:32h. Una persona havia caigut a l’interior del pis i no es podia aixecar per obrir la porta d’entrada. Així doncs, els Bombers es van dirigir fins al lloc indicat i van dur a terme les tasques respectives per obrir la porta de la vivenda i ajudar a la persona caiguda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa