MónTerrassa
Rescaten un ciclista accidentat al Roc Blanc de Terrassa
  • CA

Els Bombers de la Generalitat de Terrassa han rescatat un ciclista que havia caigut a una zona muntanyosa del barri del Roc Blanc de Terrassa ahir a la tarda. L’home va resultar ferit amb molt mal al turmell, segons han informat els Bombers de la Generalitat a Món Terrassa, i va requerir l’assistència dels Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els fets van tenir lloc prop de les sis de la tarda en una zona de muntanya del Roc Blanc, quan un ciclista estava fent esport i va caure, patint una lesió al turmell. El ciclista es trobava en una zona de difícil accés on no podien arribar els Serveis d’Emergències Mèdiques, pel que els Bombers de la Generalitat van haver d’intervenir.

Els Bombers van rebre l’alerta i van activar dues dotacions que es van desplaçar fins al lloc ràpidament. En arribar, es van dirigir fins a la zona on estava el ciclista i van comprovar que havia resultat ferit. Informen que l’home estava conscient però presentava una lesió al turmell que tot indicava a una fractura.

Posteriorment el van traslladar fins a la carretera on s’estava esperant l’ambulància, i va ser atès pel SEM.

Un camió topa amb un balcó i cau part de l’arrebossat

Els Bombers de la Generalitat també han intervingut aquest matí en una topada d’un camió amb un balcó d’un habitatge del barri de Ca n’Aurell. El camió estava circulant pel carrer d’Ireneu, i en arribar a la cantonada amb el carrer d’Arquímedes ha topat contra un dels balcons dels habitatges del xamfrà i n’ha fet caure una part a la vorera.

Els Bombers han comprovat que la part del balcó que s’ha després no ha afectat l’estructura, i que, per tant, no hi havia perill que el balcó pogués caure per complet. L’afectació només ha estat a una part de l’arrebossat de fora.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa