MónTerrassa
Un camió topa contra un balcó i cau un tros d’arrebossat a la vorera

Un camió ha topat contra un balcó d’un primer pis d’un habitatge al barri de Ca n’Aurell de Terrassa aquest matí de dissabte i ha fet caure un tros de l’arrebossat a la via pública. L’incident ha mobilitzat els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons han exposat a Món Terrassa, no consta que cap persona hagi resultat ferida.

Els fets han tingut lloc prop de dos quarts de deu d’aquest matí de dissabte, quan un camió estava circulant pel carrer d’Ireneu, i en arribar a la cantonada amb el carrer d’Arquímedes per girar, ha topat contra un dels balcons dels habitatges del xamfrà i n’ha fet caure una part a la vorera. Afortunadament, en el moment del despreniment no hi havia ningú a sota els balcons i cap persona ha resultat ferida.

El camió ha fet caure l’arrebossat del balcó del primer pis

Els Bombers de la Generalitat han rebut l’alerta i han activat una dotació que s’ha dirigit amb un vehicle fins al lloc indicat ràpidament. Segons informen els Bombers, es tracta d’un edifici amb planta baixa i quatre pisos. El camió ha topat contra el balcó del primer pis de l’edifici.

La topada no ha afectat l’estructura del balcó

En arribar, han revisat que la part del balcó que s’ha després no ha afectat l’estructura, i que, per tant, no hi havia perill que el balcó pogués caure per complet. L’afectació només ha estat a una part de l’arrebossat de fora. Així doncs, els Bombers han dut a terme les tasques per retirar les parts de l’arrebossat que haurien acabat caient i que podien suposar un perill per als vianants i la circulació del carrer.

Un cop han confirmat que no hi havia perill que el balcó pogués caure, han donat per finalitzat el servei i s’han retirat del lloc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa