MónTerrassa
Rescatats vuit gossos maltractats en uns horts de Terrassa

Fins a vuit gossos, que presentaven símptomes de maltractament, van ser rescatats d’una zona d’horts a Terrassa. La intervenció va tenir lloc aquest dimarts, 28 de desembre, cap a tres quarts d’onze del matí quan una comitiva formada per diverses unitats de la Policia Municipal de Terrassa, tècnics del servei de Benestar Animal de l’Ajuntament de Terrassa, del Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Terrassa, i una veterinària, van iniciar una inspecció als horts ubicats a la zona de Can Figueras.

En accedir a la zona, es van poder localitzar vuit gossos, dels quals tres eren encara cadells, que es trobaven en diferents habitacles. Tots ells es trobaven desatesos. Per aquest motiu, es va acabar retirant els animals per conduir-los a la protectora. Els agents i tècnics van realitzar un reportatge fotogràfic amb les evidències, i un cop es disposi de l’informe tècnic de la veterinària amb l’estat físic dels animals, des de l’Ajuntament s’ha anunciat que s’iniciaran les diligències pertinents per presumptes delictes de maltractament animal.

Aquest mateix mes de desembre, també es va realitzar una intervenció semblant en una altra zona d’horts, en aquesta ocasió ubicats al Camí de Ticó, a les afores del barri de Can Boada del Pi. Allà, es van poder rescatar quatre gossos que vivien en aquell espai amb clars signes d’ésser maltractats, sense menjar ni aigua.

Més successos

Denunciat el propietari d’un establiment per no respectar les mesures Covid

D’altra banda, també aquest dimarts, una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa que realitzava controls de compliment de la normativa Covid-19 va denunciar el responsable d’un establiment. Els fets van passar cap a les vuit del vespre, en un local ubicat a la Rambla d’Ègara de Terrassa, a l’alçada del carrer Iscle Soler. Els agents informen que a dins de l’establiment hi van trobar un total de 50 persones, la major part de les quals anaven sense mascareta. Per aquest motiu se li va aixecar acta.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Adrià a desembre 30, 2021 | 13:06
  Adrià desembre 30, 2021 | 13:06
  Li caurà una multa i prou...
 2. Icona del comentari de: María Pilar a desembre 30, 2021 | 13:38
  María Pilar desembre 30, 2021 | 13:38
  A toda esa gentuza que maltrata a un animal deberían maltratarlos pero bien y después que cumplan condena. No hay derecho que nos maltraten a nuestros amigos los animales que son los seres vivos más agradecidos, cariñosos, inteligentes, y bueno en general los mejores compañeros del ser humano. Basta ya! Luchemos por ellos hasta lo imposible!
 3. Icona del comentari de: Pilar Ezequiel Sanmarti a desembre 30, 2021 | 18:08
  Pilar Ezequiel Sanmarti desembre 30, 2021 | 18:08
  Lo que se li fa a un animal, tindria que ferse multiplicar per 10 al qui ho ha fet, Tencat sense menjar no aigua. No crec que dures massa i a mi no amb cauria cap llàgrima.
 4. Icona del comentari de: Clara a desembre 30, 2021 | 21:07
  Clara desembre 30, 2021 | 21:07
  Hay que hacerle lo mismo....y a la cárcel todo el que maltrata...con condena ejemplar, y así estos individuos por llamarlos de alguna manera se lo pensarían... Ay que luchar por el maltrato animal....
 5. Icona del comentari de: Tomas a desembre 31, 2021 | 18:06
  Tomas desembre 31, 2021 | 18:06
  Estoi de acuerdo con vosotros, a la carcel al que maltrate a un animal sea cual sea ya que son los seres mas puros de la tierra, y ellos nunca harian algo asi. Perdon pero esta gentuza son despreciables.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa