MónTerrassa
Quatre accidents amb ferits lleus a Terrassa
  • CA

A les 8 h de dimecres, una motocicleta que circulava pel passeig del Vint-i-dos de Juliol, en sentit plaça de la Bicicleta, va caure al terra en realitzar una maniobra evasiva per evitar impactar contra un turisme que havia sortit del carrer de Sant Gaietà sense respectar el senyal de cediu el pas. La motorista va ser traslladada per una ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Poc després, a les 8.05 h, un vianant que creuava la rambla de Sant Nebridi pel pas de vianants va ser colpejat per un turisme que accedia a l’esmentada via procedent del passeig de Joan Miró. El vianant va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

A les 14.35 h d’ahir, un vehicle que circulava per la ronda de Ponent, en accedir al carrer de Sant Lluís va envair el sentit contrari i va xocar frontalment amb un altre vehicle. Una ambulància va traslladar al conductor i a un ocupant d’un dels vehicles implicats a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

A les 14.50 h, un vehicle que circulava per l’avinguda del Vallès, en sentit sud, va realitzar un gir prohibit a l’esquerra per accedir al carrer d’Extremadura i va impactar amb un vehicle que circulava per l’avinguda, en sentit nord. Els dos conductors van ser traslladats per una ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa