MónTerrassa
Presó per a dos joves acusats de tres robatoris amb molta violència a Terrassa
  • CA

El jutge ha decretat presó per a dos joves acusats de ser els autors de tres robatoris amb violència i intimidació a Terrassa. Es dona la circumstància que un d’ells acabava d’ingressar a un centre penitenciari per altres causes pendents. Els fets es remunten a la matinada del sis de setembre, quan dos individus van robar i agredir amb molta violència tres persones que es dirigien als llocs de treball. Les agressions van tenir lloc entre les 4 i les 5 de la matinada i les víctimes no es coneixien entre elles, i a més de les declaracions van ser claus per a la seva detenció les imatges de les càmares de seguretat de la zona.

La primera anava cap a l’estació quan va ser assaltada pels dos joves. En un primer moment, li van demanar una cigarreta. La víctima es va aturar i va ser aleshores quan li van exigir que els donés el telèfon mòbil. Aquesta s’hi va negar. La reacció dels joves va ser arrabassar-li la bossa de mà i començar a colpejar-la amb diversos cops de puny a la cara. Poca estona després, van aturar un noi, el qual també anava cap a la feina. En aquesta ocasió van amenaçar-lo amb una cadena de moto i van arribar a agredir-lo a la cara, trencant-li les ulleres que portava. A més, li van posar un cúter al coll, obligant-lo a donar-los el seu telèfon mòbil.

Finalment, la tercera denunciant -una dona- va explicar als Mossos d’Esquadra que quan es dirigia a peu a la feina, a primera hora del matí, dos joves se li van apropar. L’atac, de forma violenta, la va agafar per sorpresa. Li van subjectar la cara i, tot amenaçant-la de tallar-li amb una navalla- li van exigir el telèfon mòbil. No els el va donar i va aconseguir marxar corrents, tanmateix, la dona va rebre un tall al dit quan es va tapar la cara amb la mà per protegir-se.

Agents del Grup de Delinqüència Urbana de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Terrassa van detenir els dos individus el passat 24 de setembre. Els arrestats tenien diversos antecedents policials per fets similars.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa