MónTerrassa
Presó l’home que volia fugir en tren després de robar en una casa
  • CA

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de Terrassa van detenir el 28 de març un home de 18 anys, nacionalitat marroquina i veí de Barcelona quan intentava fugir en tren després de robar dins d’un domicili de la localitat de Terrassa. Els fets van succeir pels volts de les 8 hores del 28 de març quan els agents van ser alertats que un home amb sang a les mans tenia una actitud molt exaltada a l’estació de tren de Terrassa.

Un cop al lloc, els agents van veure que l’home tenia ferides a les mans i que duia a sobre un televisor de 32 polzades, un trepant, un assecador i unes targetes de crèdit que no anaven al seu nom. Fetes les comprovacions amb la propietària de les targetes, els Mossos van saber que havia estat víctima d’un robatori amb força en el seu domicili aquella mateixa nit. El lladre havia trencat el vidre d’una de les finestres i s’havia tallat ja que hi havia sang als trossos de vidre trencats i al terra, a banda dins del pis hi mancava, entre d’altres objectes, la televisió de 32 polsades que duia l’arrestat.

L’home va ser detingut en aquell moment i els objectes sostrets retornats a la seva propietària. L’arrestat va passar a disposició judicial el dijous 29 de març i el jutge va decretar-ne l’ingrés a presó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa