MónTerrassa
Precintat un establiment per festes nocturnes i irregularitats
  • CA

Un establiment de restauració de Terrassa ha estat precintat davant la comprovació de festes nocturnes i altres irregularitats. Segons exposa la Policia Municipal de Terrassa, el local exercia la seva activitat sense tenir la corresponent llicència. La intervenció va tenir lloc el passat dimecres, 26 de gener, cap a dos quarts de dotze del migdia. El negoci es trobava ubicat al carrer Blanes, a tocar de l’avinguda de Santa Eulàlia.

Una patrulla de la Policia va desplaçar-se fins al lloc per realitzar una inspecció al local. No anaven sols, sinó acompanyats per un servei de Legalització d’activitats. Un cop feta la inspecció van decidir precintar la porta d’accés per evitar que se seguís exercint l’activitat. Les investigacions en aquest establiment en concret es van iniciar després que la Policia Municipal hagués d’intervenir en diverses ocasions durant el confinament i les següents restriccions de la pandèmia per aturar diverses festes nocturnes, les quals tenien lloc durant els caps de setmana. Arrel d’aquestes investigacions, els agents havien obert ja diverses actes indicant irregularitats detectades. Tot plegat, ha acabat desembocant en l’obertura d’un expedient de precinte i de cessament total de l’activitat.

Durant els mesos en què han durant les mesures sanitàries restrictives (amb dades recollides fins al primer trimestre d’aquest any 2021), la Policia Municipal de Terrassa i els Mossos d’Esquadra han tramitat a la nostra ciutat més de 7.000 multes, de les quals més de 4.000 estarien tipificades. La gran majoria corresponien a gent que no portava la mascareta o la duia mal posada. Però també les patrulles han actuat davant l’incompliment de mesures per part d’establiments d’oci i restauració. D’aquesta manera, es van obrir prop de 200 expedients per aquells que no respectaven els horaris d’obertura, superaven l’aforament permès, o no feien complir les normes i protocols de seguretat i higiene a l’interior del local.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a gener 28, 2022 | 09:28
    Ricard gener 28, 2022 | 09:28
    Les investigacions en aquest establiment en concret es van iniciar després que la Policia Municipal hagués d’intervenir en diverses ocasions durant el confinament i les següents restriccions de la pandèmia per aturar diverses festes nocturnes, les quals tenien lloc durant els caps de setmana. Arrel d’aquestes investigacions, els agents havien obert ja diverses actes indicant irregularitats detectades. Si després de tot això continuaven fent festes, vol dir que la llei els preocupa poc. Segurament siguin forasters que avui estan aquí , demà allà i els preocupa molt poc les lleis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa