MónTerrassa
Es vesteix de dalt a baix amb roba d’una botiga i en marxa sense pagar

Va entrar a la botiga, va vestir-se amb diverses peces de roba que estaven a la venda, i en va sortir tan panxo sense pagar. Aquesta és la situació amb què es va trobar un establiment situat a la Rambla d’Ègara, a les proximitats del carrer d’Antoni Torrella, aquest dilluns dia 30 de gener.

Era gairebé un quart de dotze del migdia (a les 11.13h), quan la Policia Municipal de Terrassa va rebre l’avís. El vigilant de seguretat de la botiga havia enxampat el presumpte lladre i el tenia retingut contra la seva voluntat. Una patrulla es va dirigir fins al lloc. Allà, segons recull l’atestat policial, el treballador els va informar que la persona havia intentat marxar duent posada roba que pertanyia a l’establiment i de la qual no n’havia abonat la quantitat indicada. El vigilant va assegurar als agents que el presumpte lladre havia utilitzat una eina especial per desfer-se de totes les alarmes de seguretat.

La Policia va identificar a l’individu i després d’escorcollar-lo i repassar-lo de dalt a baix van poder comprovar que havia furtat diverses peces per un import total de 173 euros. Per aquest motiu va quedar denunciat per un presumpte delicte de furt.

Marxa amb les sabates noves posades

Ara fa una setmana, la Policia Municipal es va trobar amb un cas similar. En aquella ocasió, un home va intentar robar unes sabates d’un establiment de calçat esportiu amb la mateixa tàctica. L’individu va entrar a la botiga, ubicada al centre comercial del Parc Vallès de Terrassa, es va emprovar les vambes, li van semblar adequades i va sortir per la porta amb elles posades. Sense passar abans per caixa. L’home va ser enxampat pel vigilant de seguretat i va quedar denunciat per un delicte de furt, ja que les sabates estaven valorades per poc més de 100 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa