MónTerrassa
Enxampat en intentar marxar d’una botiga amb unes sabates noves posades
  • CA

Un home va intentar robar unes sabates d’un establiment de calçat esportiu del centre comercial del Parc Vallès de Terrassa, aquest passat dissabte. L’home es va posar unes sabates noves i va intentar marxar de l’establiment sense pagar-les, sent enxampat pel vigilant de seguretat de la botiga.

Els fets van tenir lloc prop de les set en punt de la tarda d’aquest passat dissabte, dia 21 de gener. L’home va intentar robar unes sabates canviant-se el seu calçat per un de nou, però en intentar marxar sense pagar amb les sabates posades, el vigilant de seguretat de l’establiment el va enxampar i el va fer quedar-se.

Així doncs, el vigilant va trucar a la Policia Municipal de Terrassa informant que tenia un home retingut per un possible delicte de furt. Una dotació es va dirigir ràpidament fins al lloc i va comprovar que, efectivament, el sospitós “havia agafat unes sabatilles esportives, valorades en 110 euros, se les havia posat i havia intentat sortir de l’establiment, on havia abandonat el seu calçat vell”. Finalment, l’home va ser denunciat per un delicte lleu de furt.

Detingut el conductor d’un patinet elèctric que duia droga i un ganivet

La Policia Municipal de Terrassa també va detenir el conductor d’un patinet elèctric aquest passat divendres per un delicte contra la salut pública. L’home duia droga i diners fraccionats a sobre, a més d’un ganivet a la motxilla, entre altre objectes.

Agents de la Policia Municipal de Terrassa van observar com un home en vehicles de mobilitat personal (VMP) realitzava una infracció de trànsit. El van fer aturar, però aquest va fugir corrent, abandonant el patinet i la motxilla. Els agents el van aturar i van comprovar que a l’interior de la motxilla duia un ganivet, un pany de porta i un passamuntanyes. A més, en escorcollar-lo, van trobar substàncies estupefaents, dos telèfons mòbils i diners fraccionats

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa