MónTerrassa
Un veï segueix un lladre que havia robat en una furgoneta a Sant Pere Nord
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va detenir un home després que un veï l’enxampés furtant eines de l’interior d’una furgoneta al barri de Sant Pere Nord de Terrassa, el matí del passat dissabte. El veï va seguir el lladre, i gràcies a les seves indicacions, la Policia Municipal el va poder localitzar.

Els fets van tenir lloc a un quart i mig d’onze del maté (a les 10:23h exactament) al carrer de l’Historiador Cardús. La trucada d’un particular va informar a la Policia Municipal que estava seguint un home que havia vist furtant eines de l’interior d’una furgoneta estacionada a la mateixa via, i va indicar als agents la seva ubicació exacte i els carrers per on l’estava seguint.

Gràcies a les indicacions del requeridor, la policia va localitzar el presumpte lladre al carrer del Doctor Calsina. Un cop localitzar, els agents el van identificar i van comprovar que portava a dins d’una motxilla un lot, un tornavís i dues fundes d’arma blanca.

A més a més, duia una documentació que no li pertanyia, i un cop fetes les gestions, van comprovar que era del titular d’una furgoneta que presentava el pany forçat i l’interior remogut. L’home va ser detingut i traslladat a les dependències policials.

Esfondrament d’un balcó d’un tercer pis a Cap Palet

El balcó d’un tercer pis del barri de Can Palet de Terrassa es va esfondrar durant la matinada d’ahir diumenge. Els fets van tenir lloc passat dos quarts de dues de la matinada de diumenge (exactament a la 1:37h) al carrer Maresme. Part del balcó del 3r 1a es va esfondrar i va caure al pis inferior, al 2n 1a, i va afectar també al 1r 1a.

Els Bombers de la Generalitat van dur a terme tasques de revisió de tots els balcons dels edificis. No es va evacuar cap vivenda, però es van prohibir els accessos als balcons d’aquests pisos -a més de l’accés al menjador al primer pis- a l’espera que vinguessin a fer reparacions, que van anar a càrrec de la propietat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa