MónTerrassa
S’esfondra un balcó d’un tercer pis a Can Palet de Terrassa
  • CA

El balcó d’un tercer pis del barri de Can Palet de Terrassa es va esfondrar durant la matinada d’ahir diumenge. Part del balcó va caure al segon i al primer pis, on es va prohibir l’accés. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van revisar tots els balcons de l’edifici. No consta que cap persona hagi resultat ferida.

Els fets van tenir lloc passat dos quarts de dues de la matinada de diumenge (exactament a la 1:37h) al carrer Maresme. Part del balcó del 3r 1a es va esfondrar i va caure al pis inferior, al 2n 1a, i va afectar també al 1r 1a. En rebre l’avís, els Bombers de la Generalitat de Catalunya van activar dues dotacions que es van dirigir ràpidament fins al lloc.

Un cop allà, els Bombers de la Generalitat van dur a terme tasques de revisió de tots els balcons dels edificis. No es va evacuar cap vivenda, però es van prohibir els accessos als balcons d’aquests pisos -a més de l’accés al menjador al primer pis- a l’espera que vinguessin a fer reparacions, que van anar a càrrec de la propietat.

A més, també va requerir la presència d’un arquitecte municipal. L’actuació dels dos vehicles de Bombers van durar fins a dues hores, de la 1:37h fins passats dos quarts de quatre, aproximadament.

Robatori de matinada en una botiga del centre de Terrassa

Una botiga del centre de Terrassa va ser víctima d’un nou robatori la matinada de divendres. Es tracta de la joieria i rellotgeria Bruixeries, ubicada al carrer de Sant Pere, 32. Uns lladres van trencar els dos vidres de l’aparador de l’establiment, on van deixat dos forats visibles amb esquerdes a la part inferior del cristall. Es van endur els productes del mostrador, com joies i rellotges, sense arribar a entrar a l’interior del local.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa