MónTerrassa
Robatori de matinada en una joieria de Terrassa
  • CA

Una botiga del centre de Terrassa ha estat víctima d’un nou robatori aquesta matinada. Es tracta de la joieria i rellotgeria Bruixeries, ubicada al carrer de Sant Pere, 32. Uns lladres han trencat els dos vidres de l’aparador de l’establiment i s’han endut els productes del mostrador, com joies i rellotges, sense arribar a entrar a l’interior del local.

Segons han explicat des de l’establiment a Món Terrassa, els fets han tingut lloc prop de quarts de sis de la matinada, però els responsables no s’han assabentat del robatori fins prop de les set del matí, quan els equips de neteja han observat la destrossa i han avisat a la policia. Els lladres no han arribat a creuar la porta d’entrada de l’establiment, motiu pel qual no ha saltat l’alarma i els responsables s’han assabentat ja a primera hora.

Els autors del robatori han trencat els dos vidres de l’aparador, situats a banda i banda de la porta d’entrada, i han deixat dos forats visibles amb esquerdes a la part inferior del cristall. Tot i que no s’ha trencat tot el vidre, els forats han estat suficients perquè els lladres s’enduguessin les joies, rellotges i accessoris que hi havia. L’interior del local no s’ha vist afectat.

Robatori a la botiga Bruixeries de Terrassa | Cedida

Els autors del robatori: Uns lladres joves

Segons han pogut saber els responsables, el robatori l’han dut a terme un grup de persones amb un perfil més aviat jove. La policia científica ha inspeccionat les empremtes dels vidres trencats i han observat que es tracten de ditades “de nen”. Tot i així, desconeixen el nombre de joves implicats en el robatori.

Els vidres de l’aparador es repararan al llarg del dia d’avui i la botiga es mantindrà oberta. No és la primera vegada que la botiga ha estat víctima d’un robatori, tot i que expliquen que ja fa molts anys de l’última vegada que en aquest establiment vivien un incident semblant.

Robatori a la botiga Bruixeries de Terrassa | Cedida
Robatori a la botiga Bruixeries de Terrassa | Cedida

Una altra botiga del carrer Sant Pere va patir un robatori fa tres setmanes

Un altre establiment del carrer Sant Pere va ser víctima d’un robatori fa escasses tres setmanes, situat a 50 metres més amunt de la botiga Bruixeries. En aquest cas, es va tractar de l’establiment dedicat a la venda de productes per a animals, TerranovaCNC 161. Els lladres es van endur uns paquets de pinso que estaven a l’entrada de la botiga, però no van aconseguir entrar a l’interior. Els lladres van fugir pel carrer del Cardaire, on van escampar i van anar deixant rastres del pinso pel terra.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a juliol 16, 2022 | 22:44
    Anònim juliol 16, 2022 | 22:44
    Es un caso eventual

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa