MónTerrassa
Roben pinso d’una botiga d’animals i queda escampat pel centre de Terrassa
  • CA

Un establiment del centre de Terrassa ha estat víctima d’un nou robatori. Es tracta de la botiga Terranova CNC 161, ubicada al carrer de Sant Pere, 45, un establiment dedicat a la venda de productes per a animals. Uns lladres s’han endut paquets de pinso, i a l’hora de fugir pel carrer del Cardaire, les boles de menjar han quedat escampades pel terra.

Els fets van tenir lloc la matinada del divendres 24 de juny, el dia de Sant Joan. Uns veïns van veure que a l’entrada del local hi havia coses capgirades i van avisar a la Policia Municipal de Terrassa. Segons informen des de l’establiment a Món Terrassa, els lladres es van endur uns paquets de menjar que estaven prop de l’entrada de la botiga, però no van aconseguir entrar a dins.

Robatori a la botiga d’animals Terranova CNC 161 al centre de Terrassa | Cristóbal Castro

Un rastre de pinso escampat per terra

Exposen que van dur a terme el robatori a través de la reixa de la porta. Van intentar agafar només uns paquets de pinso i altres productes, però sense arribar a passar cap a l’interior. Com que no van entrar, els lladres no es van endur diners de la caixa. Els lladres van fugir pel carrer del Cardaire, on van escampar i van anar deixant rastres del pinso pel terra.

Boles de pinso escampades al carrer del Cardaire | Cristóbal Castro

Onada de robatoris al centre de Terrassa

Aquest robatori se suma als molts altres furts que han tingut lloc aquest any al centre de Terrassa. L’últim robatori va succeir fa dos mesos a la botiga Ferreteria Del Passeig, situada al passeig de Les Lletres 9. Segons van poder observar les càmeres de seguretat, un home va entrar de nit amb la cara tapada, rebentant el vidre de la porta d’entrada de la botiga, d’aproximadament uns quatre metres d’alt.

El lladre es va endur la caixa de diners metàl·lica i va fugir amb la caixa sota el braç passeig de Les Lletres avall. Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació al respecte.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Observador a juny 26, 2022 | 06:42
    Observador juny 26, 2022 | 06:42
    Aixó vol dir que els lladres eren uns rucs; el fet de robar pinso ho delata i el de perdre-l pel camí ho demostra.
    • Icona del comentari de: M9ntse a juny 26, 2022 | 22:28
      M9ntse juny 26, 2022 | 22:28
      Aixó només vol dir quina ciutat tan insegura tenim. Fa pena amb el que hem convertit Terrassa. Realment no és la ciutat que m agrada deixar als meus fills. Una llàstima, veritablement.
    • Icona del comentari de: Montse S M a juny 26, 2022 | 22:28
      Montse S M juny 26, 2022 | 22:28
      Aixó només vol dir quina ciutat tan insegura tenim. Fa pena amb el que hem convertit Terrassa. Realment no és la ciutat que m agrada deixar als meus fills. Una llàstima, veritablement.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa