MónTerrassa
Troben una segona macroplantació de marihuana al Segle XX

Troben una nova macroplantació de marihuana oculta en un edifici del barri del Segle XX. Agents de la Unitat de Delinqüència Urbana de la Policia Municipal de Terrassa, amb la col·laboració del Cos Nacional de Policia (CNP) van iniciar aquest dimecres un operatiu al carrer de Navas de Tolosa, a l’alçada amb la carretera de Rubí. Anaven acompanyats per tècnics d’Endesa, ja que l’origen de la investigació venia per queixes reiterades dels veïns del barri per apagades continuades de llum. Arran d’això, es van començar a localitzar possibles fraus a la xarxa de subministre fins que es va localitzar un punt vermell sobre el mapa.

Cap a les onze del matí d’aquest dimecres, agents dels dos cossos de seguretat, amb autorització judicial, irrompien a l’interior de l’edifici senyalat. Un cop a dins, localitzaven dues estances similars, d’uns 50 metres quadrats cadascuna, destinades a la instal·lació elèctrica d’una plantació de marihuana. En una d’elles hi havia 815 plantes, mentre que en l’altra, la instal·lació estava a punt per cultivar-ne una quantitats similar. En el moment d’entrar a l’immoble, els agents van trobar-hi dues persones, que van quedar investigades per un presumpte delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

I és que tècnics de l’Endesa van verificar i procedir a la desconnexió de la línia fraudulenta, restablint-la al seu estat original per tal de garantir la seguretat del servei i evitar possible incendis. Així mateix, es va procedir a la inutilització dels aparells elèctrics i enllumenat de la plantació.

Més de 200 quilos amagats en una nau industrial

Aquesta operació arriba pocs dies després que es desmantellés un altre grup criminal de tràfic de drogues al barri. Va ser el passat dia 7 de març en una nau industrial ubicada al carrer de Joan Monpeó. Un cop dins, la policia hi va trobar 110 quilos de cabdells de marihuana en fase de secat, així com 220 plantes en fase de recol·lecció, amb un pes de 85 quilos. Quatre persones van quedar detingudes, que es trobaven a dins de la nau i que eren les encarregades de realitzar la connexió fraudulenta a la xarxa elèctrica, cultura, secar i preparar la marihuana per a la seva distribució. Una cinquena va quedar arrestada poc després acusada de ser el “vigilant” de la plantació i de controlar els “jardiners”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa