MónTerrassa
Tres intents de furt en una tarda a Terrassa
  • CA

Terrassa va viure tres intents de furts fallits ahir a la tarda. Els tres intents de robatoris van tenir lloc a tres establiments diferents de la ciutat, dos en el barri de Sector Montserrat i un al barri de Poble Nou – Zona Esportiva, entre les quatre de la tarda i les vuit del vespre. La Policia Municipal de Terrassa va denunciar a les tres persones enxampades ‘in fraganti’ en els furts.

El primer intent de furt va tenir lloc prop de les quatre en punt de la tarda en un establiment situat a l’avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer de Navarra. Un home havia intentat furtar diversos productes de la botiga, però va ser enxampat pel responsable del local, qui va mantenir el lladre retingut. El responsable va trucar a la Policia Municipal de Terrassa avisant dels fets.

Fins al lloc es va dirigir una dotació de la Policia Municipal, que va identificar la persona sospitosa, la qual portava un tornavís i una bossa manipulada per no activar les alarmes. El valor dels objectes que se li van trobar era de 34.99 euros, quedant l’home investigat per temptativa de furt.

Els vigilats van enxampar les lladres ‘in fraganti’ en els furts

El segon va tenir lloc quan faltaven pocs minuts per un quart de sis de la tarda (a les 17:12h exactament) en un establiment situat al carrer del Dibuixant Avellaneda, a l’encreuament amb el
carrer dels Voluntaris. En aquest cas, una dona també va ser enxampada pel vigilant de seguretat mentre furtava diversos productes de la botiga, i el vigilant i la va mantenir retinguda a l’espera que arribés la Policia Municipal. Els productes que va intentar robar tenien un valor de 28,50 euros. La dona va quedar denunciada.

El tercer intent de furt va succeir a tres quarts de vuit del vespre (a les 19:45h) en un centre comercial del carrer d’Extremadura, molt a prop del primer furt. També un vigilant de seguretat va retenir una dona que intentava furtar diversos productes cosmètics. L’home va avisar a la Policia Municipal de Terrassa, que en arribar al lloc van comprovar que el valor total dels productes que duia era de 72,66 euros, interposant la denúncia pertinent.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pere a juliol 19, 2022 | 19:14
    Pere juliol 19, 2022 | 19:14
    Quina ciutat més acollidora ens ha quedat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa