MónTerrassa
A tota bufa per Terrassa, beguda, amb armes i amb persecució policial
  • CA

Una dona que circulava a gran velocitat per l’avinguda de les Nacions de Terrassa va ser detinguda per la Policia Municipal i es va negar a realitzar les proves d’alcoholèmia. Tot i presentar uns símptomes evidents d’haver ingerit més beguda de la que marca la normativa. La situació va ser tensa.

La intervenció va tenir lloc a un quart de dotze de la nit

La intervenció va tenir lloc a un quart de dotze de la nit (les 23.15) quan una dotació de la policia egarenca que es dirigia a una intervenció va observar un vehicle que circulava a gran velocitat per l’avinguda de les Nacions, alertant a la resta d’unitats i iniciant una persecució fins aconseguir interceptar el vehicle a l’avinguda de Madrid.

Quan els agents municipals van procedir a realitzar la prova d’alcoholèmia, la conductora, que presentava símptomes d’ebrietat, va negar-se a realitzar-les, quedant detinguda pels agents. A més, en l’escorcoll es va localitzar un ganivet i una navalla, quedant denunciada per tinença d’armes.

Parada cardiorespiratòria en un habitatge del carrer d’Alcoi

Una dotació de la Policia Municipal va ser requerida dissabte, a tocar de les quatre de la tarda (a les 15.58 exactament), per una dotació del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) per intervenir en una parada cardiorespiratòria en un domicili situat
al carrer d’Alcoi de Terrassa.

La víctima, que s’havia ennuegat, estava sent atesa per dues unitats medicalitzades

Un cop al lloc dels fets, els agents van comprovar que la víctima, que s’havia ennuegat, ja estava sent atesa per dues unitats medicalitzades, que li realitzaven les tasques de reanimació.

Els agents van haver de tallar el carrer i van haver de regular el trànsit del carrer d’Alcoi per tal de facilitar la intervenció dels professionals sanitaris fins que la dona va ser estabilitzada i traslladada a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa