MónTerrassa
Policia i Bombers es mobilitzen per una dona que ha caigut a casa
  • CA

Intervenció de la Policia Municipal de Terrassa i Bombers de la Generalitat per localitzar una dona que havia caigut a casa seva.

La trucada d’un particular ha informat aquesta matinada, a les 2.14 h, que sentia una dona demanant ajuda en un pis proper al seu, situat als Grups de Montserrat. Fins al lloc s’hi han dirigit dues patrulles de la Policia Municipal, que han escoltat una dona demanant ajuda i han començat a buscar-la.

Un cop localitzat el domicili d’on provenia la veu de la dona, els agents han activat Bombers, que han pogut accedir al
pis per una de les finestres i han trobat una dona gran que estava a terra a causa d’una caiguda i no es podia aixecar. La dona ha estat atesa pel SEM i traslladada a l’Hospital de Terrassa.

Detingut un home per pertorbar el descans del veïnat amb música alta

Una trucada ha informat aquesta matinada, a les 0.25 h, que hi havia una dotzena de persones reunides a la plaça del Vapor Ventalló causant molèsties al veïnat. Fins al lloc s’hi han dirigit dues dotacions de la Policia Municipal, que han localitzat un grup de sis persones, una de les quals estava causant soroll posant música molt elevada. L’home ha estat denunciat per pertorbar el descans del veïnat.

Detinguda una persona en crida i cerca en una alerta per molèsties al veïnat

Una trucada va informar diumenge, a les 21.29 h, que quatre persones estaven causant inseguretat al carrer de Calaf, a l’alçada del carrer de Sierra Nevada. Una patrulla de la Policia Municipal va dirigir-se fins al lloc, localitzant el grup, que estava fent soroll a la via pública. En identificar-los, van comprovar que un dels identificats tenia una ordre de crida i cerca, per la qual va ser detingut i traslladat a les dependències policials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa