MónTerrassa
Mare i germà petit de les assassinades a Pakistan venen a viure a Terrassa
  • CA

La mare i el germà petit de les joves pakistaneses residents a Terrassa assassinades al poble de la seva família han tornat a viure amb el pare al pis de la capital del Vallès Occidental. Van arribar diumenge i el Govern de la Generalitat els va facilitar un pis tutelat. Amb l’objectiu que no visquessin en el mateix lloc que ho havien fet a Terrassa. Es considerava que el cap i casal de Catalunya era una opció més adient.

Mare i fill volien anar a Terrassa

Però la mare va refusar aquesta oferta. Sembla que el fill petit, de 9 anys, volia estar amb el seu pare a la ciutat egarenca, on viu des de fa 40 anys, des de 1980, explicava el cònsol del Pakistan a Barcelona, ​​Mirza Salman, en unes paraules recollides per Europa Press. És, per tant, una persona que porta molt de temps allunyat del Pakistan.

La mare, en aterrar al Prat, es va mostra agraïda a les autoritats del seu país i a les catalanes per la feina que havien fet, que els havia permès tornar i sortir de l’infern que era romandre al poble del Punjab.

Brutalment torturades i assassinades

Salman va dir que ella va viatjar al Pakistan de vacances al març amb el fill petit i un altre, i que un altre germà va fer-ho a l’abril, mentre que les dues germanes ho van fer el 19 de maig, i el 20 van ser brutalment torturades i assassinades, tot apunta a que per part de nsis o set membres de la seva família, inclosos els marits amb els que les havien obligat a casar-se. Tot, per una qüestió d’honor, encara molt habitual a les zones rurals pakistaneses. Elles havien decidit viure amb altres dues persones, també del Pakistan, però que havien triat. Els germans no ho acceptaven les noves parelles.

Coneixen què podia passar si tornaven a Pakistan, les hipòtesis són que le van enganyar i convèncer que un dels seus germans es casava i que la mare va emmalaltir durant la seva estada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa