MónTerrassa
La mare i el germà de les dones assassinades al Pakistan, sota protecció
  • CA

La mare i el germà de 9 anys de les dues terrassenques assassinades, al Pakistan han estat rescatats. Segons ha informat en un comunicat el Consolat de Pakistan difós a través de les xarxes socials, ambdós han estat posats sota protecció policial. Es preveu que retornin a Catalunya, tant aviat com sigui possible.

En les breus declaracions, es detalla que la mare, Azra Bibi, va poder explicar a través del telèfon del Consolat que es trobava amagada a la capital del país, Islamabad. Segons el Consolat, la dona va relatar que li havia estat arrabassat el passaport pels presumptes assassins de les seves dues filles i que s’havia hagut de separar del seu fill petit.

Va ser així com es va decidir posar-se en contacte amb la Policia de Punjab per fer les investigacions pertinents i per recuperar el fill i també els passaports. Després de l’operació policial, mare i fill es van poder reunir i ja tornen a tenir la documentació en regla, tal com es pot veure en un dels vídeos que ha publicat el Consolat a Facebook. En el mateix post es poden veure breus vídeos de la intervenció policial realitzada.

El Consolat, que ha agraït la rapidesa i les diligències fetes per la DPO Gujarat, afirma que es preveu que ambdós membres de la família puguin arribar ben aviat a Barcelona.

Un crim que no quedarà “impune”

La Policia de Panjab ha detingut a sis persones acusades de l’assassinat de les germanes terrassenques, veïnes de Sant Pere Nord. “Hem aconseguit proves de l’escena del crim, així que no crec que ells puguin obtenir cap benefici indegut dels tribunals. Els processarem degudament i els empresonarem. Rebran el màxim càstig segons la llei pakistanesa, la pena de mort“, ha assegurat el cap de la policia del districte de Gujrat, Ata Ur Rahman, a declaracions a TV3.

També el Cònsul va assegurar que els crims no quedarien impunes, malgrat que aquests crims d’honor molt sovint queden invisibilitzats per la llei. Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra ja han interrogat el pare i totes aquelles persones relacionades o vinculades a la família.




Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa