MónTerrassa
Macrodispositiu policial a la zona d’oci del P.I. Santa Eulàlia
  • CA

Macrodispositiu policial a la zona d’oci del Polígon Industrial Santa Eulàlia de Terrassa. L’operatiu es va dur a terme el passat divendres, dia 2 de desembre, passades les dotze de la mitjanit. Diverses dotacions policials van desplegar-se pel carrer Duero, punt on es concentren diversos establiments d’oci nocturn. Ho van fer repartits en tres torns.

El primer, va ser entre un quart i dos quarts d’una de la matinada. En aquest es van denunciar sis persones per consum de begudes alcohòliques a la via pública. Pocs minuts abans de la una de la matinada, la Policia Municipal va organitzar el segon torn al voltant del carrer Ebre, i en aquesta ocasió van quedar denunciades nou persones més, quedant investigades per la mateixa infracció.

I ja en plena matinada, va sortir a patrullar el tercer torn. Van tornar al carrer del Duero i van denunciar vuit persones més que es trobaven al mig del carrer fent botellot.

Malgrat però aquesta intervenció, el xivarri i el consum d’alcohol a l’entorn d’aquesta zona d’oci no es va aturar. L’endemà dissabte, de nit, en un nou servei planificat de vigilància, els agents van denunciar dues persones per consum de begudes alcohòliques a la via pública i dues més per tinença de substàncies estupefaents.

Un punt negre de botellots

Aquesta zona d’oci del polígon industrial de Santa Eulàlia és un dels punts negres que el govern municipal té controlats quant a consum d’alcohol, xivarris i incivisme. I això que es troba a pocs metres d’on es troba la comissaria de Glòries Catalanes. Per això, de manera periòdica -gairebé un cop per mes-, la Policia Municipal hi fa actuacions i sempre acaba amb un bon nombre de persones denunciades, sempre per al mateix motiu. La darrera vegada que es va fer el dispositiu va ser a finals del mes d’octubre amb més d’una desena de persones identificades i denunciades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa