MónTerrassa
11 persones denunciades per fer un botellot en una zona d’oci de Terrassa
  • CA

Un total de 13 persones van ser denunciades per fer un botellot en un carrer de Terrassa. Els fets van passar aquest diumenge, de matinada, al carrer del Duero. Patrulles de la Policia Municipal de Terrassa s’havien desplegat per aquesta zona en un dispositiu de vigilància. Va ser així que, quan passaven pocs minuts de la una de la matinada, quan una dotació va localitzar un grup d’11 persones fent botellot. Els agents van denunciar a totes les persones allà reunides per consum de begudes alcohòliques a la via pública.

No va ser l’única actuació en el mateix polígon industrial de Santa Eulàlia, ja que posteriorment, cap a dos quarts de dues de la matinada (1.30 h), la dotació va identificar un grup de tres persones més. En demanar-los la documentació, els agents van observar que dos individus duien drogues a sobre, fet pel qual van ser denunciats per tinença. A més, un d’ells també duia una arma blanca, fet pel qual també va ser denunciat.

Més denúncies, més incivisme

En els darrers anys, sobretot arran de la pandèmia, s’ha notat un increment dels botellots als carrers de Terrassa. Això ha anat acompanyat, també amb un augment de denúncies interposades des dels cossos de seguretat. La campanya per fer complir l’ordenança municipal de consum d’alcohol a la via pública s’ha traduït amb batudes constants i patrullatge nocturn per places i parcs sospitosos habituals d’acollir grups de persones.

Més enllà de les sancions econòmiques pel consum de begudes alcohòliques, aquestes grans concentracions de persones provoquen altres maldecaps. Per una banda, el xivarri i molèsties per als veïns que viuen als edificis propers que impedeixen conciliar el son i que, sovint, són el desencadenant de les actuacions policials. Per l’altra, una de les víctimes col·laterals més habituals és l’incivisme que pateixen les zones on es produeixen aquestes trobades. Les denúncies veïnals per la presència d’ampolles i llaunes escampats a parcs infantils i places de la ciutat és habitual. Això provoca malestar però també preocupació per la seguretat pròpia i dels més menuts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa