MónTerrassa
Increpa els vianants a Terrassa i acaba denunciat per tinença de marihuana
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat un home per tinença de marihuana al barri de Ca n’Aurell, ahir al vespre. Una trucada va informar que l’home estava increpant i molestant els vianants des d’una hamaca, i quan la policia el va localitzar, van observar que duia marihuana a sobre.

Els fets van tenir lloc a les vuit en punt del vespre (a les20:00h) d’ahir dijous 14 de juliol a la plaça de Sant Miquel. Una trucada d’un particular va informar a la policia que hi havia una persona en una hamaca causant molèsties als vianants que passaven pel lloc.

En rebre l’avís, una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa es va dirigir fins al lloc indicat, on van localitzar l’home. Allà van observar que, efectivament, estava increpant a les persones que hi havia a la plaça.

En dirigir-se cap a ell, els agents li van trobar fins a 1,18 grams de marihuana a sobre. Així doncs, el van denunciar per tinença de marihuana, a més de per manca de respecte als agents de l’autoritat.

Denunciades cinc persones per fer botellot

La Policia Municipal de Terrassa també va denunciar un grup de cinc persones per fer botellot al barri de Torre-sana de Terrassa la matinada d’ahir dijous.

Els fets van tenir lloc quan passaven cinc minuts de les dotze en punt (a les 0:05h) de la matinada de dijous al parc de Gernika. Un veï va informar a la Policia Municipal de Terrassa que un grup de persones situades en el mateix parc estaven fent soroll i pertorbant el descans del veïnat.

Així doncs, la policia es va dirigir fins al lloc per comprovar la situació, i en arribar van observar com el grup estava fent botellot. Els agents van identificar i denunciar a les cinc persones per consumir begudes alcohòliques a la via pública.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa