MónTerrassa
Una fuita d’aigua deixa al descobert 1.500 esqueixos de marihuana
  • CA

Una fuita d’aigua en una nau industrial de Terrassa ha deixat al descobert 1.500 esqueixos de marihuana. La Policia Municipal va localitzat la plantació ahir dilluns, després que una trucada d’un particular informés que sortia molta aigua d’una nau industrial del carrer de les Borges Blanques. Un cop a l’interior, els agents van localitzar els milers d’esqueixos, per sorpresa dels propietaris.

Els fets van tenir lloc ahir dilluns 30 de maig quan passaven alguns minuts de les dues en punt del migdia. Un veí de la zona va observar que sortia molta aigua d’una nau industrial situada al carrer de les Borges Blanques, i va trucar a la Policia Municipal de Terrassa per informar dels fets.

En rebre l’avís, una patrulla de la Policia Municipal es va dirigir fins al lloc indicat. Un cop allà, els agents van tallar la clau de pas de l’aigua de l’exterior de la nau, i van localitzar els propietaris de la nau per tal de poder accedir a dins i tallar la clau d’aigua de l’interior.

Un cop a dins, i per sorpresa dels propietaris, la policia hi va localitzar dues sales plenes d’esqueixos de marihuana. En total, n’hi havia 1.500. S’ha iniciat una investigació per aclarir la procedència de la plantació.

Una discussió revela més d’un quilo de cabdells de marihuana

No fa més de dues setmanes que la Policia Municipal de Terrassa va localitzar més d’un quilo de cabdells de marihuana gràcies a una discussió nocturna en un pis al barri de La Maurina. Un home i una dona s’estaven cridant i discutint amb un to molt elevat que molestava al veïnat, i una veïna va trucar a la policia per queixar-se del soroll i informar que aquesta discussió no la deixava dormir.

Quan els agents van arribar, la parella s’estava discutint a fora de l’habitatge amb la porta oberta, el que permetia veure un munt de cabdells de marihuana a la taula del menjador.  En total, els cabdells sumaven entre tots un pes exacte de 1.227 grams, és a dir, més d’un quilo de marihuana.

Els agents van obrir diligències i van detenir l’home per un delicte contra la salut pública, mentre que la dona va quedar investigada pel mateix fet.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa