MónTerrassa
L’enxampen fumant droga, dona dades falses i agredeix un policia a Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va detenir una persona que estava en crida i cerca ahir al vespre al centre de Terrassa. La detenció va tenir lloc després que els agents policials enxampessin l’home fumant una cigarreta tipus porro a la via pública. Però en demanar-li la identificació, aquest va donar dades falses, va agredir un policia i va fugir corrent.

Eren prop de dos quarts de nou del vespre d’ahir dimecres 30 de novembre i una dotació de la Policia Municipal de Terrassa que estava fent patrullatge per la zona del centre de la ciutat, concretament pels voltants de la plaça de Salvador Espriu, van observar com una persona estava fumant una cigarreta tipus porro. Aquests es van apropar i li van demanar a l’home que s’identifiqués.

Va agredir un policia i va fugir corrent

L’home va facilitar les dades per identificar-se, però les dades eren falses, i tot seguit, va agredir un dels policies, iniciant una fugida en direcció rambla d’Ègara. Amb l’ajut d’una altra dotació de la Policia Municipal de Terrassa, la patrulla el va interceptar al carrer de Granius.

Va ser quan el van identificar, amb dades verídiques, que van comprovar que tenia una ordre de crida i cerca pendent, fet pel qual va ser detingut i traslladat a les dependències policials. No només això, sinó que l’home va ser denunciat també per haver donat dades falses el la seva identificació, tinença d’haixix i per atemptat a un agent de l’autoritat.

Un detingut i dues persones denunciades en un control policial

La Policia Municipal de Terrassa, juntament amb Mossos d’Esquadra i Policia Nacional, també ahir va detenir una persona i denunciar-ne dues més en un dispositiu de control de seguretat i convivència a la zona del passatge Comercial, al barri de Ca n’Anglada de Terrassa. La intervenció va finalitzar amb 40 persones identificades. També es va denunciar administrativament un establiment per irregularitats detectades en una inspecció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa