MónTerrassa
Enxampat un lladre a Terrassa perquè els nervis el traeixen
  • CA

Enxampat un lladre a Terrassa perquè els nervis el traeixen. Els fets van tenir lloc aquest dissabte, dia 17 de desembre, pocs minuts després de les vuit del vespre. Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa es trobava fent la ronda ordinària pels voltants del carrer del Forn quan un home els va cridar l’atenció. Estava en actitud nerviosa, intranquil, situat al costat d’un vehicle. Semblava que estava esperant alguna cosa o algú.

Va ser així que davant les sospites, els agents del cos de seguretat local van acostar-se a l’individu. El primer que van fer va ser identificar-lo. I aleshores van veure que l’home duia diverses bosses amb roba i perfum, algunes de les quals encara duien l’alarma posada. Això va ser ja definitiu.

Productes furtats per valor de 350 euros

Els agents es van posar en alerta. Segons consta en l’atestat, la policia va visitar les botigues d’on provenien les peces de roba i els perfums, els quals van ser reconeguts per als establiments. També van poder comprovar que el valor total dels objectes furtats ascendia a un total de 350 euros. L’individu va quedar investigat per un presumpte delicte lleu de furt.

El delicte és furt perquè recordem que perquè tingui aquesta consideració cal que la sostracció o apoderament es produeixi sense que hi hagi cap tipus de violència, ni sobre les coses ni sobre les persones. El propietari descobrirà en algun moment que li han robat, però aquest fet no ha estat amb intimidació ni s’ha provocat danys a l’establiment ni als treballadors. Es tracta d’un delicte lleu o falta ja que la quantia dels béns sostrets no ascendeix al valor de 400 euros.

Malgrat que fins fa ben poc els lladres pudien acumular desenes i centenars d’antecedents per delictes lleus de furt, el Codi Penal s’ha endurit per als reincidents. Ara, es poden castigar en penes de fins a 18 mesos de presó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa