MónTerrassa
Enxampat un home en crida i cerca robant en un vehicle a Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va detenir un home en ser enxampat per una veïna robant a l’interior d’un vehicle estacionat al barri de Torre-sana de Terrassa. L’home, que havia forçat un altre vehicle, es va identificar amb un nom fals i tenir una ordre de crida i cerca.

Els fets van tenir lloc quan passaven pocs minuts de tres quarts de dues de la matinada de diumenge, dia de Nada (és a dir, la nit del 24 al 25 de desembre) en un vehicle estacionat a l’avinguda de Madrid, a l’alçada del carrer de Salamanca. Una veïna de la zona va trucar a la policia avisant que havia vist un home en una actitud sospitosa remenant un vehicle.

En rebre l’avís, una patrulla de la Policia Municipal es va comissionar fins al lloc, on va localitzar la persona sospitosa a l’interior del vehicle. Els agents el van identificar, i van comprovar que ha havia forçat un altre vehicle de les proximitats i que s’havia embutxacat la cartera i les pertinences del propietari del turisme.

Així doncs, l’home va quedar detingut i va ser traslladat a les dependències policials. Allà, van comprovar que s’havia identificat amb un nom fals, i que, en realitat, el lladre tenia una ordre de crida i cerca d’un jutjat de Pontevedra.

Denunciat després d’intentar fugir en bolcar el vehicle conduint begut

La Policia Municipal de Terrassa també va actuar a Terrassa el dissabte al matí, dia 24 de desembre, per un un home que conduïa begut i que havia bolcat el vehicle a Sant Pere Nord, concretament a la rambla de Francesc Macià, a l’alçada de la plaça del Primer de Maig, i el conductor l’estava intentant tornar a posar a lloc. Posteriorment, l’home va intentar fugir, però agents van iniciar una cerca per la zona i el van enxampar, quedant denunciat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa