MónTerrassa
Un conductor begut bolca el cotxe, intenta donar-li la volta i fuig
  • CA

Un home que conduïa begut va patir un accident de trànsit aquest passat dissabte al matí al barri de Sant Pere Nord de Terrassa. El vehicle va bolcar, l’home va sortir del cotxe, i va intentar donar-li la volta, segons apunta la Policia Municipal de Terrassa. Agents el van localitzar després de fer una cerca per la zona, ja que el conductor havia fugit del lloc.

Els fets van tenir lloc quan passaven cinc minuts d’un quart de vuit del matí de dissabte 24 de desembre, a la rambla de Francesc Macià, a l’alçada de la plaça del Primer de Maig. El 112 va trucar a la Policia Municipal de Terrassa per informar que havia tingut lloc un accident de trànsit on un vehicle havia bolcat i el conductor l’estava intentant tornar a posar a lloc.

El conductor begut va fugir

En rebre l’avís, una dotació de la Policia Municipal es va desplaçar ràpidament fins al lloc indicat i va localitzar el vehicle bolcat, però el conductor no hi era. En aquell moment, un testimoni de l’accident va informar que havia vist com l’home havia fugit en direcció a la carretera de Matadepera. Els hi va facilitar una descripció i van iniciar una cerca per la zona.

L’home va donar un resultat positiu en ambdues proves d’alcoholèmia

Els agents van trobar un home que coincidia amb la descripció facilitada pel testimoni a la mateixa carretera Matadepera, amb el carrer del Pintor Vancells. Acte seguit van procedir-li a fer-li les proves de detecció alcohòlica, donant un resultat positiu en ambdues proves: A la primera va tenir un resultat de 0,78 mg/l i en la segona, 0,74 mg/l. Així doncs, l’home va quedar denunciat.

La circulació va quedar tallada

A més a més, els agents també van tallar la circulació de la via fins que el vehicle va poder ser retirat i aquesta va ser netejada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa