MónTerrassa
Detingut per robatori amb força en un establiment de Terrassa de matinada
  • CA

Una persona ha accedit en un establiment comercial de l’avinguda de Jacquard aquesta matinada, produint danys a la porta d’entrada, i fugint al cap d’una estona. Un veí de la zona ha observat l’home en el moment dels fets, informant a la Policia Municipal de Terrassa. Agents l’han detingut per un delicte menys greu de robatori amb força en grau de temptativa.

Els fets han tingut lloc prop de tres quarts de dues (1:45h) d’aquest matinada de dimecres en un local a l’avinguda de Jacquard. Un testimoni ha observat un home produint danys a l’entrada de l’establiment, entrant a l’interior i sortir-ne al cap d’una estona en direcció a la carretera de Castellar. L’home ha avisat a la Policia Municipal de Terrassa, facilitant una descripció del lladre, i una dotació s’ha dirigit ràpidament fins al lloc dels fets.

Els agents han interceptat una persona que s’ajustava a la descripció facilitada pel requeridor. Posteriorment, han comprovat que l’home havia produït danys a l’establiment i l’han detingut per un delicte menys greu de robatori amb força en grau de temptativa.

Intent de robatori en un establiment de Terrassa de matinada fa dues setmanes

Fa menys de dues setmanes, el divendres 18 de novembre, van tenir lloc uns fets semblants també en un establiment de l’avinguda de Jacquard. Una persona va observar com dues persones estaven intentar accedir a l’interior d’una botiga, avisant a la policia. Quatre dotacions es van dirigir fins al lloc, i en arribar, van observar com dues persones fugien corrent en adonar-se de la seva presència.

Es va iniciar una persecució per la zona que va acabar amb la intercepció de les dues persones. Els agents van comprovar que havien causat danys a la porta d’accés d’un local, i acte seguit les van identificar. La Policia Municipal va denunciar un dels individus per un delicte lleu de danys. L’altre va ser detingut per desobediència i resistència activa, i va ser traslladat a les dependències policials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa