MónTerrassa
Persecució per atrapar dos individus que volien entrar de nit a un local
  • CA

Dues persones van intentar entrar a un local comercial situat a l’avinguda de Jacquard de Terrassa el passat divendres a la nit. Una persona els va enxampar ‘in fraganti’ i va avisar a la Policia Municipal de Terrassa, que va observar com dues persones fugien corrent en veure la seva presència. Els agents van iniciar una persecució pels carrer de la ciutat per atrapar els individus.

Els fets van tenir lloc quan passaven cinc minuts de tres quarts de dotze de la nit (a les 23:50h) en un local comercial situat a l’avinguda de Jacquard. Una persona va observar com dues persones estaven intentar accedir a la botiga i va trucar a la Policia Municipal de Terrassa informant del que estava veient. En rebre l’avís, quatre dotacions de la Policia Municipal es van dirigir dins al lloc.

Un cop al lloc, van observar com dues persones, en veure-les, fugien corrent. Així doncs, es va iniciar una persecució per la zona que va acabar amb la intercepció de les dues persones. Els agents van comprovar que havien causat danys a la porta d’accés d’un local, i acte seguit les van identificar.

La Policia Municipal va denunciar un dels individus per un delicte lleu de danys. L’altre va ser detingut per desobediència i resistència activa, i va ser traslladat a les dependències policials.

Quatre persones denunciades per fer botellot

La Policia Municipal de Terrassa també va denunciar divendres a quatre persones per fer botellot al carrer. La intervenció va tenir lloc prop de dos quarts d’onze de la nit al carrer de Montserrat Alavedra, on els agents van localitzar un grup de persones consumint begudes alcohòliques a la via pública. Els agents els van identificar i tots quatre individus van quedar denunciats per consum d’alcohol i per llançar objectes a la via pública. Una de les persones també va ser denunciada per increpar als agents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa