MónTerrassa
Detingut un presumpte estafador en una baralla a la plaça Vella
  • CA

Una baralla a plena llum del dia a la plaça Vella ha acabat amb un presumpte estafador detingut. La Policia Municipal de Terrassa va intervenir ahir a primera hora de la tarda en l’altercat, on hi estava implicada una persona amb una ordre de detenció i personació davant l’autoritat judicial per un presumpte delicte d’estafa.

Els fets van tenir lloc a dos quarts de quatre de la tarda a ple centre de Terrassa. Diverses persones s’estaven barallant a la plaça Vella i una patrulla de la Policia Municipal ho va detectar.

Els agents van identificar a les persones implicades i van comprovar que a una d’elles li constava una ordre de detenció i personació davant l’autoritat judicial per un presumpte delicte d’estafa. Així doncs, va quedar detinguda.

A més a més, una altra persona identificada se la va denunciar per tinença de substàncies estupefaents.

Cap de les persones implicades va patir lesions ni va voler presentar denúncia pels fets.

Més successos

Una noia va caure a la riera de Les Arenes de Terrassa aquest passat diumenge a primera hora de matí en intentar recuperar el seu telèfon mòbil. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rescatar la jove, que havia patit una caiguda d’entre 2 i 3 metres. La dona estava a la ciutat de turisme, no parlava català ni castellà, i havia perdut el telèfon mòbil. En intentar recuperar-lo, va caure, es va fer mal i va quedar atrapada.

Fins al lloc s’hi va dirigir una ambulància, que va sol·licitar la presència de la Policia Municipal. Els agents van comprovar que el lloc de la caiguda era de difícil accés, ja que feia molta pendent, d’aproximadament 2 metres i mig d’alçada, amb el que es va requerir la presència dels Bombers.

Un cop allà, els Bombers van accedir-hi amb l’escala i li van immobilitzar la cama a la noia, ja que presentava una fractura de turmell. Van dur a terme les tasques per treure la jove de la riera pujant-la amb una llitera. Un cop rescatada de la riera, una unitat del SEM va traslladar a la dona a l’Hospital de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa