MónTerrassa
Una noia cau a la riera de Les Arenes en intentar recuperar el mòbil
  • CA

Una noia va caure a la riera de Les Arenes de Terrassa quan intentava recuperar el seu telèfon mòbil, aquest passat diumenge a primera hora de matí . Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rescatar la jove, que havia patit una caiguda d’entre 2 i 3 metres, i segons informen a Món Terrassa, presentava una fractura de turmell.

Els fets van tenir lloc prop de les set en punt del matí del diumenge, a l’alçada del carrer de Matagalls. La dona estava a la ciutat de turisme, no parlava català ni castellà, i havia perdut el telèfon mòbil feia cinc hores a la riera. En intentar recuperar-lo, va caure, es va fer mal i va quedar atrapada.

Fins al lloc s’hi va dirigir una ambulància, que va sol·licitar la presència de la Policia Municipal. Els agents van comprovar que el lloc de la caiguda era de difícil accés, ja que feia molta pendent, d’aproximadament 2 metres i mig d’alçada, motiu pel qual van requerir la presència dels Bombers.

Un cop allà, els Bombers van accedir-hi amb una escala i li van immobilitzar la cama a la noia, ja que presentava una fractura de turmell. Van dur a terme les tasques per treure la jove de la riera, pujant-la amb una llitera. Un cop rescatada, l’ambulància la va traslladar a l’Hospital de Terrassa.

Bombers rescaten un gat que havia caigut d’un balcó

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rescatar un gat que havia caigut d’un bloc de pisos a Terrassa, ahir dilluns al matí. L’animal va caure del balcó del cinquè pis al quart, quedant atrapat.

Els fets van tenir lloc el matí d’ahir dilluns 15 d’agost al matí al carrer de Montblanc, a les torres de Can Jofresa, cap als voltants de les deu en punt. El gat es trobava al balcó del seu habitatge, en un cinquè pis, quan va caure al pis d’abaix, al quart. Els Bombers el van treure del quart pis i el van retornar al seu habitatge sa i estalvi. 

Més de 600 m2 de matolls cremats en un incendi a Torrebonica

Un incendi va cremar una zona de vegetació a Torrebonica, a l’est de Terrassa, aquest diumenge 14 d’agost a primera hora de la tarda. Els Bombers de la Generalitat van apagar el foc, que va afectar més de 600 m2 de matolls, segons han afirmat a Món Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa