MónTerrassa
Un incendi crema més de 600 m2 de matolls de Torrebonica a Terrassa
  • CA

Un incendi va cremar una zona de vegetació a Torrebonica, a l’est de Terrassa, aquest diumenge 14 d’agost a primera hora de la tarda. Els Bombers de la Generalitat van apagar el foc, que va afectar més de 600 m2 de matolls, segons han afirmat a Món Terrassa.

Els fets van tenir lloc prop de dos quarts de quatre de la tarda d’aquest passat diumenge. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre l’avís d’incendi i van activar tres dotacions que es van desplaçar ràpidament fins al lloc indicat.

Els Bombers van dur a terme les tasques necessàries per apagar les flames, que van afectar una superfícies total de 627 m2 de vegetació.

Rescat d’un gat que havia caigut d’un balcó a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rescatar un gat que havia caigut d’un balcó a Terrassa ahir dilluns 15 d’agost prop de les deu del matí. L’animal va caure des del cinquè al quart pis, quedant atrapat a balcó.

Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís i van activar una dotació que es va dirigir ràpidament fins al lloc. Un cop allà van comprovar que, efectivament, el gat havia caigut des del balcó i que necessitava un rescat. Els Bombers el van treure del quart pis i el van retornar al seu habitatge sa i estalvi.

Incendi en els comptadors d’un bar

Alarma per un incendi en els comptadors d’un bar el passat 10 d’agost al polígon industrial de Can Parellada. Els serveis d’emergència van rebre un avís el passat dimecres a la una del migdia on s’informava d’una gran columna de fum que sortia a tocar d’un restaurant ubicat al carrer Colom, gairebé a tocar del carrer Neptú.

Quatre dotacions dels Bombers es van dirigir fins al lloc i van comprovar que la fumera i el foc venien d’una caixa elèctrica amb fusibles ubicada a l’exterior de l’establiment. Van dur a terme les tasques per apagar el foc i van fer una primera inspecció per assegurar que no resultava un perill per a la seguretat dels clients del bar ni dels vianants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa