MónTerrassa
Detingut un estafador quan volia posar una denúncia a la Prefectura

La Policia Municipal de Terrassa va detenir aquest dissabte una persona amb un requeriment judicial pendent per un delicte d’estafa. Aquest es trobava a la Prefectura de la Policia Municipal perquè volia posar una denúncia per pèrdua d’objectes, i en comprovar les seves dades, es van adonar que li constava una ordre de detenció.

Els fets van tenir lloc prop de dos quarts de set de la tarda d’aquest passat dissabte, dia 20 de maig. L’home es va presentar a les dependències policials perquè volia presentar una denúncia per pèrdua d’objecte, però fer les comprovacions pertinents al sistema d’informació policial, els agents es van adonar que li constava una ordre de detenció vigent.

Concretament, li constava un requeriment judicial pendent per part del Jutjat d’Instrucció número 13 de Sevilla per un delicte d’estafa. Així doncs, va acabar detingut.

Detingut en protagonitzar una baralla en un taller de cotxes

La Policia Municipal de Terrassa també va detenir la setmana passada un home que tenia una ordre judicial de crida i cerca i diversos requeriments pendents. L’home va ser detingut després que protagonitzés una baralla en un taller de reparació de vehicles ubicat al carrer de Pisuerga, al Polígon Industrial de Santa Margarida, el dimecres dia 17 de maig. Segons apunta la policia, estava causant inseguretat a l’interior del local.

Agents de la Policia Municipals de Terrassa van ser informats que hi havia una persona agressiva a l’interior del local. En rebre l’avís, agents es van dirigir fins al lloc i van localitzar l’home, un client que havia iniciat una baralla amb el responsable del taller per un desacord amb la reparació del vehicle. El van identificar, i va ser llavors quan van comprovar que tenia diversos requeriments pendents i una ordre judicial de crida i cerca, quedant detingut per aquest motiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa