MónTerrassa
Una baralla en un taller acaba amb un home en crida i cerca detingut

La Policia Municipal de Terrassa va detenir ahir dimecres un home que tenia una ordre judicial de crida i cerca i diversos requeriments pendents. L’home va ser detingut després que protagonitzés una baralla en un taller de reparació de vehicles al Polígon Industrial de Santa Margarida ahir al migdia, segons apunta la policia, i causar inseguretat a l’interior del local.

Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per dos quarts d’una del migdia d’ahir dimecres, dia 17 de maig, en un taller de cotxes ubicat al carrer de Pisuerga. Agents de la Policia Municipals de Terrassa van ser informats que hi havia una persona agressiva a l’interior del local i que estava causant inseguretat.

En rebre l’avís, agents es van dirigir fins al lloc i van localitzar l’home, un client que havia iniciat una baralla amb el responsable del taller per un desacord amb la reparació del vehicle. Així doncs, els agents el van identificar, i va ser llavors quan van comprovar que tenia diversos requeriments pendents i una ordre judicial de crida i cerca, quedant detingut per aquest motiu.

La maniobra de Heimlich salva un home a punt d’ofegar-se

La Policia Municipal de Terrassa també ha actuat aquesta matinada per salvar un home que s’estava ofegant. Un agent li ha realitzat la maniobra de Heimlich després que l’home requerís ajuda perquè no podia respirar, segons apunta la policia. Els fets han tingut lloc aquesta matinada de dijous a la carretera de Montcada de Terrassa.

La maniobra, una tècnica de primers auxilis que consisteix en rodejar la persona amb els braços des de darrera, formar un puny amb les mans, i apretar amb un moviment ràpid l’abdomen, ha aconseguit que l’home expulsés l’obstacle que li obstruïa el coll. Tot i avisar el SEM, l’individu no ha necessitat finalment assistència mèdica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa