MónTerrassa
La maniobra de Heimlich salva la vida a un home que s’ofegava

La maniobra de Heimlich ha salvat la vida a un home que s’estava ofegant aquesta matinada de dijous a Terrassa. Un agent ha realitzat la maniobra després que l’home requerís ajuda perquè no podia respirar, segons apunta la policia. També s’ha alertat als Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM), però finalment no ha estat necessaria la seva assistència.

Els fets han tingut lloc aquesta matinada de dijous a la carretera de Montcada de Terrassa. Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa que patrullava per la zona ha estat requerida per l’home, que demanava ajuda perquè no podia respirar a causa d’una obstrucció a les vies respiratòries, segons explica la policia.

Ràpidament, un dels agents ha fet la maniobra de Heimlich. Es trac ta d’una tècnica de primers auxilis que consisteix en rodejar la persona que s’està ennuegant des de darrera amb els braços, formar un puny amb les mans, i apretar amb un moviment ràpid l’abdomen per expulsar l’objecte que no permet la respiració.

L’agent ha realitzat la maniobra fins que, finalment, l’home ha pogut expulsar l’obstacle que li obstruïa el coll. L’individu no ha necessitat finalment assistència del SEM.

Detingut un home en crida i cerca quan causava inseguretat en un taller de vehicles

La Policia Municipal de Terrassa també va detenir ahir dimecres un home en crida i cerca que estava causant inseguretat en un taller de reparació de vehicles al carrer de Pisuerga, al Polígon Industrial de Santa Margarida. Els agents van ser informats que un home agressiu estava a l’interior del local, i en arribar al lloc, van comprovar que es tractava d’un client que havia iniciat una baralla amb el responsable per un desacord. Els agents el van identificar i van comprovar que tenia diversos requeriments pendents i una ordre judicial de crida i cera, quedant detingut per aquest motiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa