MónTerrassa
Detinguda una segona persona relacionada amb l’accident mortal a Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha detingut a una segona persona relacionada amb l’atropellament mortal que va tenir lloc el passat diumenge al Polígon Industrial Can Parellada, que va deixar una víctima mortal de 19 anys i tres persones ferides. Aquest segon detingut és el conductor d’un dels vehicles implicats en l’accident.

La detenció va tenir lloc ahir dilluns a les 16:50h. La policia ha detingut l’home per un presumpte delicte d’homicidi per imprudència greu i conducció temerària. A la primera detinguda, una dona que conduïa un dels altres vehicles implicats, també se l’acusa d’un delicte de conducció temerària i un d’homicidi imprudent. En fer-se el test de drogues i alcoholèmia va donar negatiu. La investigació sobre aquest accident segueix oberta.

Un atropellament mortal amb tres vehicles implicats

L’atropellament per un xoc múltiple va tenir lloc aquest diumenge a la nit al carrer de Venus de Terrassa, al Polígon Industrial Can Parellada, un lloc on es poden agafar grans velocitats i on s’hi estava duent a terme una “quedada” de cotxes tunejats.

Tres vehicles s’han vist implicats en l’accident, quan un primer s’hauria saltat una senyal de cediu el pas i ha xocat contra un segon, informa ACN. L’impacte l’ha projectat cap a un tercer que estava aparcat i on, al darrere, hi havia assegudes dues persones joves. A causa de la topada, haurien quedat a sota del vehicle i una d’elles, de 19 anys, finalment ha mort.

L’accident ha deixat almenys tres persones ferides

L’accident també ha deixat almenys tres persones ferides, tot i que diversos testimonis asseguren que podrien ser més, ja que algunes han marxat sense passar per cap atenció mèdica. Fins al lloc s’han desplaçat quatre dotacions de la Policia Municipal, dues dels Mossos d’Esquadra, cinc del Sistema d’Emergències Mèdiques i tres dels Bombers.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa