MónTerrassa
Denunciats per dur més de dotze grams de marihuana al damunt

La Policia Municipal de Terrassa va denunciar aquest passat dissabte dues persones per dur al damunt substàncies estupefaents. Agents policials les va enxampar quan, en adonar-se de la presència de policia, una d’elles va llençar una petita bossa transparent a terra. En escorcollar-les, els agents van localitzar una capsa amb més de 12 grams de, presumptament, marihuana, segons informa la policia. A més, a un dels individus també li constava una citació judicial pendent.

Els fets van tenir lloc prop de dos quarts de cinc de la tarda del passat dissabte, dia 22 d’abril, a la rambla d’Ègara. Agents de la Policia Municipal que feien patrullatge preventiu a peu van observar a dos individus i, un d’ells, va tirar a terra una petita bossa transparent en adonar-se de la presència policial.

Així doncs, els agents van procedir a identificar i escorcollar superficialment les dues persones i van localitzar que un dels individus duia a sobre una capsa amb un total de 12,8 grams de marihuana, presumptament, i una cigarreta tipus porro. A més, també van comprovar que la bossa que l’altra persona havia llençat a terra hi havia 0,3 grams de marihuana.

Finalment, els agents van denunciar els dos individus per tinença de substàncies estupefaents a la via pública.

Detingut per intentar robar un VMP a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa va detenir aquest passat divendres un home que va intentar robar un Vehicle de Mobilitat Personal (VMP) a una altra persona. Els fets van tenir lloc prop de dos quarts de set de la tarda del divendres, dia 21 d’abril, a l’avinguda de les Glòries Catalanes. L’home va intentar colpejar el propietari per sostreure el vehicle, però agents de la Policia Municipal de Terrassa el van enxampar i va quedar detingut per un delicte de robatori amb violència en grau de temptativa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa