MónTerrassa
Detingut per intentar robar amb violència un patinet a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa va detenir aquest passat divendres un home que va intentar robar un Vehicle de Mobilitat Personal (VMP) a una altra persona. L’home va intentar colpejar el propietari per sostreure el vehicle, però agents de la Policia Municipal de Terrassa el van enxampar i va quedar detingut per un delicte de robatori amb violència en grau de temptativa.

Els fets van tenir lloc prop de dos quarts de set de la tarda del divendres, dia 21 d’abril, a l’avinguda de les Glòries Catalanes. Un particular va requerir la presència d’agents de la Policia Municipal de Terrassa afirmant que un home estava increpant una altra persona.

Agents policials es van dirigir fins al lloc, i va ser en aquell moment quan el sospitós va veure els agents arribar, que va dirigir-se cap al requeridor amb la intenció de colpejar-lo i de robar-li el vehicle de mobilitat personal (VMP) que duia amb ell. Per aquests motius, el ressenyat va ser detingut per un delicte de robatori amb violència en grau de temptativa.

Detingut per intentar robar un patinet, una televisió i un casc

El dia anterior, la Policia Municipal de Terrassa també va detenir un altre home que va intentar furtar una televisió, un vehicle de mobilitat personal (VMP) i un casc. Els fets van tenir lloc quan faltaven cinc minuts per un quart d’una del migdia del passat dijous, dia 20 d’abril, al carrer de Ciudad Real.

L’home pretenia fugir amb aquests productes, d’un valor total aproximat de 860 euros, per la porta d’emergència de l’establiment, però es va veure sorprès pel vigilant de seguretat i en aquell moment va llençar tots els objectes per sortir corrent, segons va comprovar la policia a través de les càmeres de seguretat. La Policia Municipal el va detenir per un presumpte delicte menys greu de furt en grau de temptativa. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa