MónTerrassa
Denunciat un establiment per incomplir l’horari de tancament a Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat un establiment per incomplir l’horari de tancament aquesta matinada de dimarts. Diverses persones es trobaven a l’interior del local consumint begudes a quarts de dues de la matinada. La Policia Municipal també ha denunciat dos clients per falta de respecte als agents.

Els fets han tingut lloc en un establiment del carrer Ample de Terrassa. Una trucada d’un veí ha informat als agents que un local del carrer es trobava en funcionament malgrat tenir les portes tancades i estar fora de l’horari. A més, s’escoltava molt de soroll a l’interior.

En rebre l’avís del veí, els agents van dirigir-se fins al lloc indicat. La intervenció policial ha estat a un quart de dues de la matinada (a les 1:15h). Un cop allà, han comprovat que a l’interior es trobaven encara diversos clients consumint begudes. Així doncs, la responsable de l’establiment ha estat denunciada per una infracció horària, i dos clients més també han quedat denunciats per falta de respecte als agents.

Causa danys a diversos cotxes i amenaça amb arma blanca un dels propietaris

La Policia Municipal de Terrassa també va ser requerida el passat divendres per un home que causava danys a diversos cotxes estacionats i amenaçava amb una arma blanca un dels propietaris dels vehicles. Una trucada d’un particular va informar que havia observat com una persona estava causant danys a diversos turismes aparcats a l’avinguda de Santa Eulàlia, a l’alçada de l’avinguda de Can Jofresa.

Tres dotacions de la Policia Municipal van identificar el presumpte autor dels danys, a més d’una víctima. El sospitóshavia amenaçat amb una arma blanca a la víctima, que era el propietari d’un dels vehicles afectats. Els agents van comprovar que, efectivament, el sospitós havia danyat diversos vehicles, i en escorcollar-lo, li van localitzar l’arma blanca.

L’home va quedar detingut per un presumpte delicte d’amenaces greus i per un delicte de danys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa