MónTerrassa
Causa danys a diversos cotxes i amenaça amb arma blanca un dels propietaris
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha detingut un home per causar danys a diversos cotxes estacionats i per amenaçar amb una arma blanca un dels propietaris dels vehicles, el passat divendres a la tarda a Terrassa. Un testimoni va enxampar l’home en l’acte i va avisar a la Policia Municipal.

Els fets van tenir lloc a les cinc de la tarda de divendres 2 de setembre a l’avinguda de Santa Eulàlia, a l’alçada de l’avinguda de Can Jofresa. Una trucada d’un particular va informar que havia observat com una persona estava causant danys a diversos turismes aparcats. En rebre l’avís, tres dotacions de la Policia Municipal es van dirigir fins al lloc.

En arribar, van identificar el presumpte autor dels danys, a més d’una víctima. El sospitós havia amenaçat amb una arma blanca a la víctima, que era el propietari d’un dels vehicles afectats. Els agents van comprovar que, efectivament, el sospitós havia danyat diversos vehicles, i en escorcollar-lo, li van localitzar l’arma blanca.

L’home va quedar detingut per un presumpte delicte d’amenaces greus i per un delicte de danys.

Crema el motor d’un cotxe aparcat

Un motor d’un cotxe va cremar ahir diumenge a la tarda al costat del centre comercial Terrassa Plaça, situat a l’avinguda del Vallès de Terrassa. Els fets van tenir lloc cap als voltants de les cinc en punt de la tarda al carrer de Navarra, al sector Montserrat. El motor d’un vehicle ubicat en aquest carrer va començar a cremar i es va avisar als Bombers de la Generalitat de Catalunya. En rebre l’avís, es va activar una dotació que es va dirigir fins al lloc ràpidament.

En arribar, van comprovar que el motor cremava i van realitzar les tasques per apagar-ho. L’actuació es va dur a terme sense complicacions, i al cap de deu minuts van donar per finalitzat el servei. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa