MónTerrassa
Crema el motor d’un cotxe a tocar del centre comercial Terrassa Plaça
  • CA

Un motor d’un cotxe va cremar ahir diumenge a la tarda al costat del centre comercial Terrassa Plaça, situat a l’avinguda del Vallès de Terrassa. L’incident va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, no va cremar el vehicle complet, sinó només el motor. Cap persona va resultar ferida.

Els fets van tenir lloc cap als voltants de les cinc en punt de la tarda al carrer de Navarra, entre el centre comercial Terrassa Plaça i el supermercat Carrefour, al sector Montserrat. El motor d’un vehicle ubicat en aquest carrer va començar a cremar i es va avisar als Bombers de la Generalitat de Catalunya. En rebre l’avís, es va activar una dotació que es va dirigir fins al lloc ràpidament.

En arribar, van comprovar que el motor cremava i van realitzar les tasques per apagar-ho. L’actuació es va dur a terme sense complicacions, i al cap de deu minuts van donar per finalitzat el servei.

Atropellament d’un animal a la BV-1221

Els Bombers també van ser requerits aquest diumenge per l’atropellament a un animal a la carretera BV-1221. Els fets van tenir lloc prop de les set en punt del matí al punt quilomètric 3,5, anant de Terrassa en direcció a Matadepera. Es va avisar de l’incident als Bombers de la Generalitat, que van activar una dotació que es va dirigir ràpidament fins al lloc.

Un cop allà van comprovar que havia tingut lloc un atropellament i que hi havia restes de l’animal a la carretera, i que la calçada relliscava. Així doncs, la dotació va haver de realitzar les tasques necessàries per netejar la calçada. Deu minuts més tard van donar per finalitzar el servei i es va poder circular amb total normalitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa