MónTerrassa
Denunciat per conduir drogat i amb marihuana a Ca n’Aurell
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat un conductor per circular sota els efectes de les drogues i dur-ne al damunt aquesta passada matinada. La policia l’ha enxampat quan circulava de manera erràtica al barri de Ca n’Aurell de Terrassa.

Els fets han tingut lloc prop de dos quarts de dues de la matinada d’avui dijous, 19 de gener, al carrer de Marconi. Una dotació de la Policia Municipal que feia patrullatge preventiu ha observat com un conductor circulava de manera erràtica i ha fet aturar el vehicle. En apropar-se, s’han adonat que l’home presentava símptomes evidents de trobar-se sota la influència de l’alcohol o les drogues.

Així doncs, han procedit a realitzar-li les corresponents proves. A la prova estimativa d’alcohol, el conductor ha donat una resultat negatiu, però no així en el drogotest, en el qual ha donat positiu en THC, quedant denunciat per conduir sota els efectes de les drogues.

El conductor també duia 2,4 grams de marihuana

A més a més, també han trobat que duia al damunt 2,4 grams de marihuana, motiu pel qual també han confeccionat una denúncia.

Un conductor amenaça i en persegueix un altre a Terrassa

Un conductor begut i armat va amenaçar i perseguir a un altre conductor des de l’interior del seu vehicle ahir a la nit pels carrers de Terrassa. L’home, que estava fent voltes amb el seu cotxe per evitar el vehicle que el perseguia, va avisar a la Policia Municipal, que va detenir l’home després que aquest intentés fugir fent marxa enrere.

Segons exposa la policia, mostrava símptomes evidents de conduir sota els efectes de l’alcohol. A més a més, i li van trobar dues navalles -una que duia a la butxaca del pantaló i una altra al maleter del cotxe- tres i bastons de fusta a l’interior del turisme.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa