MónTerrassa
Triplement denunciat per circular sense casc, amb auriculars i amb el mòbil

La Policia Municipal de Terrassa va enxampar un conductor d’una motocicleta que circulava sense casc, amb els auriculars posats i utilitzant el telèfon mòbil pels carrers del barri de Sector Montserrat de Terrassa ahir dimecres a la tarda. L’home va acabar triplement denunciat per aquests fets.

Els fets van tenir lloc quan passaven alguns minuts de les cinc de la tarda al carrer d’Extremadura. Agents de la Policia Municipal que es trobaven fent patrullatge preventiu per aquella zona van observar l’home circulant amb la motocicleta, utilitzant el mòbil, amb auriculars i, a més, no duia el casc posat.

Així doncs, el van fer aturar i van procedir a la seva identificació. Li van interposar les tres denúncies de trànsit corresponents.

Denunciat per circular sense permís i amb el vehicle donat de baixa

La Policia Municipal de Terrassa també va denunciar un altre conductor aquest passat dilluns per circular amb un ciclomotor sense permís de circulació, ni fixa tècnica i amb el vehicle donat de baixa a la DGT. Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per les dotze en punt de la nit de dilluns dia 17 d’abril (és a dir, la nit de dilluns a dimarts) a l’avinguda de Jaume I de Terrassa.

Agents de la Policia Municipal de Terrassa que feien patrullatge preventiu per la zona van observar el conductor del ciclomotor que circulava sense les llums posades. El van fer aturar i van detectar que el conductor no constava com a titular, que el vehicle no estava donat d’alta a la Direcció General de Trànsit (DGT) i, a més, constava com a sostret. El conductor va informar que el conductor és el seu germà, i que encara no havia fet el tràmit de retirar la denúncia per robatori.

Finalment, la dotació policial va procedir a denunciar a l’infractor per circular sense enllumenat i amb el vehicle donat de baixa a la DGT, i per conduir el vehicle sense permís de circulació ni fixa tècnica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa